Headline la conferinta "PR 3.0" de la Sofia

Agentia de PR Headline a prezentat in premiera versiunea in limba engleza a produsului online PR Plus, in cadrul conferintei "PR 3.0", organizata la Sofia de International Public Relations Association (IPRA). La conferinta din 13 februarie au participat peste 250 de profesionisti in relatii publice, din 30 de tari, reprezentanti ai unor agentii de PR si ai unor clienti semnificativi.

PR Plus este un sistem online de masurare a rezultatelor, pentru departamentele de PR si marketing ale companiilor care doresc sa aiba o imagine completa si realista asupra notorietatii lor pe piata. PR Plus se bazeaza pe monitorizarea articolelor si machetelor publicitare aparute in presa, pe care le evalueaza pe cateva coordonate de calitate: dimensiunea articolului, pagina de aparitie, ton, planul de abordare. Aceste calificative sunt automat procesate de aplicatia care sta in spatele PR Plus, iar rezultatul il reprezinta grafice complete de evaluare a evolutiei imaginii unei companii, de cele mai multe ori in comparatie cu principalii competitori.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related