S-A TICNIT ORBIT?

Pisica mea maninca iarba. E normal. Toate pisicile maninca iarba din cind in cind. Am auzit ca e vorba despre digestie, probabil o ramasita atavica de pe vremea cind pisicile nu erau pisici, iar stramosii lor erau, ca majoritatea fiintelor ce populau scoarta terestra, ierbivori. Am avut si un ciine acum citiva ani. Si Max minca iarba cu meticulozitate, clantanea cite un fir pe toata lungimea lui si, daca in plin proces curativ simtea ceva in neregula, il abandona cu un fel de respect. Asta numai dupa ce-l "marca" demn, cu narile in vint si priviri oarecum contrariate.

Spotul Orbit ne contrariaza din mai multe puncte de vedere. Am facut un preambul oarecum zoologic pentru ca pina si un elev de clasa a doua stie ca lupul e, vrem-nu vrem, stramosul ciinelui domestic. Din moment ce pina si un fioros Doberman mai gusta din cind in cind cite o portie de iarba, nu stim de ce un lup respectabil ar fi scutit de un astfel de obicei. "Spaima ciobanilor" s-ar putea simti cel putin vexat de apelativul "ticnit", pe care creatia i-l atribuie prin intermediul celorlalte necuvintatoare din padure.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related