Fata in fata timp de o zi cu lideri ai industriei de comunicare digitala!

Practicienii care vor sa isi optimizeze campaniile de comunicare, eficientizand efortul creativ si imbunatatind strategiile de promovare, au acum ocazia de a participa la o zi de seminarii sustinute de unii dintre cei mai importanti specialisti internationali si locali in marketing digital. Seminariile vor avea loc pe data de 26 februarie, in cea de-a doua zi a evenimentului Digital Marketing Forum si vor fi sustinute de reprezentanti ai companiilor MEC Interaction, OgilvyInteractive, Thinkdigital si Voxline.

Ziua de seminarii este structurata in 4 sesiuni, fiecare dintre ele abordand un subiect important pentru industria de comunicare locala. Cele patru seminarii vor oferi o viziune integrata asupra mediului digital, Cele patru seminarii se vor desfasura succesiv, pe cuprinsul unei zile, si vor oferi participantilor ocazia de a afla care sunt cele mai potrivite strategii si tehnici de comunicare in mediul online si mobil, printr-o viziune integrata asupra mediului mobil.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related