Teo Cucu despre lucrarile inscrise de GMP la AdPrint 2009

Buzz cu Teo Cucu (Head of Strategy, GMP)

Imi propusesem, in legatura cu AdPrint 2009, sa discutam cu oameni din agentii despre continutul lucrarilor inscrise, nu despre cat de vizibile au fost in media. Teo Cucu a acceptat sa raspunda intrebarilor trimise marti, adica pe vremea cand Alex si Bob de la Grey nu ma poreclisera "Kalashnikova". Deci buzz-ul acesta nu e menit sa faca niste oameni sa-si puna mainile in cap, ci sa prezinte o discutie despre continutul publicitatii, asa cum ar fi normal sa se intample dupa fiecare festival. Teo ma lamureste despre lucrarile inscrise de GMP anul acesta, clarificand la final si situatia inscrierii campaniei Apa Nova.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Oameni

Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related