Publicitatea pe telefoanele 3G

3G aduce videotelefonia si un nou suport de reclama
Boom-ul 3G se petrece in timp ce vorbim. Sute, poate chiar mii de oameni incep sa foloseasca noua tehnologie, "impinsi" de oferta Connex. Tehnologia exista, in principiu, si pana acum. Zapp vorbeste dintotdeauna de 3G, insa oferta este redusa la folosirea unui modem extrem de rapid pentru laptop sau desktop. Orange a lansat in toamna EDGE, oferind si servicii terminale mobile precum televiziune in direct, insa nu a avut oferte suficient de atragatoare pentru a genera utilizarea in masa a tehnologiei.

Principala noutate a 3G-ului este viteza superioara de transfer, care permite servicii ca videotelefonie sau televiziune in direct. Mai inseamna insa si telefoane mai bune, cu o viteza mai mare de procesare, cu ecrane de mari dimensiuni,cu sisteme de operare mai performante si cu capacitate de stocare mai mare.
Aceasta inseamna ca pe langa beneficiile aduse de 3G, utilizatorii au acum si o mai buna experienta in ce faceau si pana acum: navigare pe Internet, citirea emailului, ascultarea de MP3-uri sau descarcarea de videoclipuri.
Nokia 6680, insa, lansat in primul trimestru al anului, este unul dintre cele mai bune terminale de pe glob la ora actuala, din toate punctele de vedere.
"Urmatoarea generatie" aduce un "viitor luminos" care "suna bine". |n functie de rata de adoptare a tehnologiei, oportunitatile pot creste la infinit.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related