Comitetul Effie a inceput pregatirile pentru editia 2009

Comitetul de Organizare al Effie 2009 a hotarat principalele momente din cadrul celei de-a sasea editii a festivalului: inscrierile vor incepe pe data de 10 martie iar gala de premiere se va desfasura pe data de 28 mai.

Narcis Horhoianu, presedintele Comitetului de Organizare Effie 2009 si Associated Marketing Director P&G Romania : "Effie 2009 isi doreste sa reconfirme importanta comunicarii eficiente si a impactului ei in afacere. Scopul ramane acelasi, sa masoare si sa premieze campaniile creative care genereaza eficienta. Comitetul de organizare format din oameni din industrie cu experienta, implicarea atat IAA cat si UAPR in stabilirea principiilor care stau la baza organizarii si implementarii Effie, vor reconfirma Effie ca cel mai important si necesar concurs de pe piata".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related