Au fost acordate trofeele pentru excelenta in comunicare in 2009

Ieri seara, la Fratelli Lounge , industria de marketing si comunicare din Romania a fost in sarbatoare. Aniversarea celor 15 ani de IAA Romania a coincis cu cea de-a doua editie Balului IAA, ocazie cu care se decerneaza premiile de excelenta IAA. Astfel, cei care prin actiunile, atitudinea sau initiativele lor au creat un standard sau reprezinta un exemplu relevant profesional si etic pentru intreaga industrie de marcomm, au primit o rasplata simbolica din partea IAA.

Seara a inceput cu decernarea diplomelor aniversare. Primele distinctii au fost acordate fostilor presedinti, care au avut numai cuvinte de lauda la adresa industriei si indemnuri pentru evolutie, in continuare: Mihail Vartosu, Bogdan Enoiu, Veronica Savanciuc, Mihai Ghyka. Au primit distinctii si practicieni care au sprijinit constant asociatia dar si industria in general: Radu Florescu, Manuela Necula, Mihaela Ungar, Sorin Psatta, Alexandra Gatej, Giulia Burlui. Unii dintre ei au punctat cateva directii importante pentru dezvoltarea industriei. Manuela Necula a precizat, de pilda: suntem intr-un moment in care parteneriatul dintre clienti si agentii este foarte important si ar fi bine sa ne dam mana cu adevarat si sa o tinem strans.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune


Comentarii

Ovidiu Bufnila
acum 15 ani
Vrem si noi un premiu pentru Comunicareee! Daca pastrati unul pentru noi la anu! Felicitari, tuturor!


Branded


Related