Babel Communications inregistreaza o crestere a cifrei de afaceri de 29%

Cifra de afaceri a agentiei de comunicare Babel Communications a crescut cu 29% in 2008, fata de 2007, ajungand la o valoare de 6.3 milioane euro.

Cresterea volumului de business al agentiei se datoreaza in mare masura extinderii portofoliului de clienti, pe fondul repozitionarii Babel Communications in afara sferei constructiilor. Cel mai important cont full-service castigat anul trecut de catre agentie este Carpatina.

Strategia pentru perioada urmatoare implica si schimbari in echipa de top management a agentiei. Astfel, inca din decembrie 2008, Alin Gherman ocupa functia de General Manager Babel Communication. Noul membru al echipei manageriale vine cu o experienta de peste 10 ani in domeniul companiilor multinationale. Anterior, acesta a ocupat pozitia de Director Vanzari al diviziei de produse profesionale Procter&Gamble pentru Europa Centrala si Director Vanzari Holdmann Group pentru Europa.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related