Realitatea.NET investeste in productii web tv

Realitatea.NET a lansat prima productie web tv proprie, emisiunea saptamanala "Funny pe NET", si pregateste alte patru formate pentru pasionatii de sport, masini si jocuri video, dar si pentru cei interesati de evolutia industriei online din Romania.

"Proiectele in lucru pentru Realitatea.NET au ratiuni strategice si tactice. Cotinutul video in formate cat mai diversificate constituie o experienta completa si atractiva din punct de vedere al utilizatorului de internet, genereaza, astfel, cresteri de trafic si creaza posibilitati ingenioase de impachetare a mesajului de brand pentru publicitari. In viitorul apropiat, pregatim productii web tv specifice si pentru celelalte produse din portfoliul F5 - Cotidianul.ro, IQads.ro, website-urile de business." a declarat Alin Romascan, producator general web tv F5, compania new media a grupului Realitatea-Catavencu.

"Funny pe NET" isi propune sa binedispuna vizitatorii Realitatea.NET oferindu-le cateva minute cu cele mai amuzante gafe, intamplari incredibile si balbe postate pe internet. Difuzata la fiecare inceput de weekend si prezentata de Roxana Nasta, emisiunea are mai multe rubrici: "Clipul saptamanii", "Cei mai cei" si, nu in ultimul rand, "Trick-shot", cu performante sportive greu de atins, dar pline de haz.

Episodul-pilot "Funny pe NET", lansat pe 20 februarie, a adunat intr-o singura saptamana peste 13.000 de vizualizari, in timp ce prima editie a realizat in trei zile aproape 6000 de vizualizari.

O alta productie video pe punctul de a fi lansata este "Realitatea de pe NET" care va aduce in atentia publicului topurile de audienta online, miscarile din piata de specialitate, cele mai vizitate sectiuni ale portalului, dar si cele mai noi. Emisiunea va fi prezentata de Ionel Lespuc, redactorul-sef Realitatea.NET, episodul pilot fiind programat pentru cea de-a doua jumatate a lunii martie.

De asemenea, sunt in pregatire trei productii noi pentru iubitorii de automobile, pasionatii de sport, respectiv de jocuri pe internet.

Tinta acestor miscari tactice o constituie consolidarea pozitie de lider a portalului Realitatea.NET in clasamentul website-urilor de stiri de calitate, dupa criteriul clienti unici, conform SATI

Realitatea.NET este cel mai important produs din portofoliul F5, compania new media a grupului Realitatea-Catavencu.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related