Digital Information ofera solutii de management al culorii pentru masinile de tipar offset

Compania DIGITAL PRINT SOLUTIONS, importator si distribuitor exclusiv al Digital Information in Europa Centrala si de Est, vine in sprijinul tipografiilor din Romania cu solutii de management al culorii pentru masinile de tipar offset.

In contextul economic actual, cuvantul de ordine este optimizarea procesului de productie si eficientizarea costurilor, astfel incat sa se obtina calitate maxima cu costuri de productie minime. Pentru a transforma acest vis in realitate, tehnicienii elvetieni au creat si produs la scara larga o gama variata de solutii dedicate masinilor de tipar offset.

"De ce sa investiti intr-o noua masina de tipar cand puteti avea facilitatile de productie si control al calitatii specifice unei masini de tipar nou-nouta pentru masinile de tipar deja existente. Este ca si cum ati face un <tunning> al masinii de tipar - cu o investitie minima, amortizabila in numai 2-3 luni, obtineti performante mult mai mari atat din punct de vedere calitativ cat si cantitativ." afirma Marius Dinica, director general Digital Print Solutions.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related