United Media va gestiona contul media al companiei Ursus Breweries

Ursus Breweries a desemnat United Media ca agentie castigatoare a licitatiei pentru contul sau de media. Incepand cu luna aprilie, United Media va oferi servicii de planificare si cumparare de spatii media pentru marcile din portofoliul Ursus Breweries, unul dintre primii 20 cei mai mari investitori media TV din Romania.

Decizia a fost luata in urma unei analize foarte riguroase a fiecarei oferte. Procesul de selectie a vizat realizarea unui parteneriat solid cu o agentie media care sa ofere solutii media strategice, creative si eficiente. Capabilitatile agentiei si experienta echipei de cont au fost criterii importante in alegerea facuta. Procesul de selectie a fost gestionat cu sprijinul auditorului media Fairbrother Lenz Eley din Marea Britanie, care a asigurat o evaluare riguroasa a tuturor aspectelor calitative si cantitative ale ofertelor. Fairbrother Lenz Eley este compania de audit media folosita la nivel global de grupul SABMiller, din care face parte compania Ursus Breweries. Know-how-ul local a fost asigurat de All in Media, partenerul exclusiv al Fairbrother Lenz Eley in Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related