Rusu+Bortun Brand Growers™ a creat brandul Blogway™ pentru Hostway

Agentia de strategie si manifestare de brand Rusu+Bortun Brand Growers™ s-a ocupat de strategia de brand, identitatea verbala, identitatea vizuala, packagingul si comunicarea Blogway™ - primul card prepaid care te lasa sa-ti faci blogul asa cum vrei.

Parteneriatul dintre Hostway si Rusu+Bortun Brand Growers™ a facut posibila dezvoltarea in numai 5 luni a unui brand special pentru blogloversi. Blogway™ se adreseaza acelora care isi doresc o libertate foarte mare de exprimare pentru blogul lor, usurinta in utilizare, totul in maxima siguranta, prin serviciile de gazduire oferite de Hostway.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related