Cel mai sexy barbierit...cu noul Blue II Excel de la Gillette

Blue II Excel, cel mai performant aparat de ras de unica folosinta din categoria aparatelor de ras cu lame duble, face parte din noua generatie Gillette de produse pentru barbierit.

Cei mai sexy barbati folosesc Blue II Excel pentru un look premium, fara cusur! Barbatii nu numai ca vor simti pe propria piele performantele ridicate ale noului produs care le va aduce un barbierit desavarsit, o piele mai fina si mai neteda, ci vor fi placut surprinsi de efectul ravasitor pe care il vor avea asupra femeilor. Pentru ca Gillette Blue II Excel pune perfect in valoare puterea de seductie a oricarui barbat!
Aparatul se remarca prin trei caracteristici principale: lamele duble mobile, perfect adaptabile conturului fetei, care asigura un barbierit fin si delicat, designul inovativ cu arhitectura deschisa care permite o curatare mai rapida si mai usoara a aparatului, precum si manerul ergonomic cu un design revolutionar care ofera control maxim in timpul barbieritului.
"Blue II Excel aduce, pentru prima data in segmentul produselor de unica folosinta, o tehnologie utilizata initial la aparatele de ras Mach3 sau Sensor Excel, care au jucat un rol esential in asigurarea pozitiei de lider pe care Gillette o detine in prezent", declara Gabriela Lupas-Ticu, Trade Marketing Manager - Gillette Romania. "Totusi, Blue II Excel nu face concurenta produselor de inalta tehnologie Mach3 sau Mach 3Turbo. Gillette Blue II Excel asigura un barbierit excelent, rapid si este cu siguranta cel mai bun aparat de ras din gama Blue II creat vreodata".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related