Lucian Despoiu: "proasta gestionare a reputatiei online se poate traduce intr-un minus de 5% al cifrei de afaceri"

Se aplica in special in contextul cresterii importantei acordate fenomenului de social media, a mai adaugat Lucian Despoiu (Managing Partner Kondiment), invitatul emisiunii AdCouture de luni seara. Alaturi de el, Anant Joshi (Director, Partnerships and Sales Engineering, eyeblaster.com) a fost invitat de catre Serban Ciusca, moderatorul emisiunii AdCouture, sa vorbeasca despre cum se construieste credibilitatea si consistenta unui brand digital.

Conceptul cheie care diferentiaza serviciile oferite de eyeblaster.com, transformand-o intr-o platforma unica de ad-serving la nivel international, tin de platforma analitica foarte buna, dupa cum a declarat Anant Joshi, si posibilitatea de a evalua exact gradul de indeplinire a obiectivelor unei campanii. De asemenea, un alt atuu al eyeblaster.com este afisajul mesajului publicitar in medii neconventionale.

Lucian Despoiu a tinut sa puncteze, in acest context, importanta afisajului pentru construirea credibilitatii unui produs, mai ales in faza initiala, faza de lansare a acestuia. "Chiar daca brandul tau este foarte cunoscut in spatiul offline, online nu ai credibilitate ca brand digital(...)". Dar, "cand afacerea se maturizeaza si ai obiective de business foarte clare, atunci cautarea devine tot mai clara si mai eficienta."

Pentru a incheia discutia despre "afisare" versus "cautare", Lucian Despoiu a mai precizat: "Desigur, le poti folosi complementar dar din punct de vedere al eficientei asspune ca partea de cautare e rege".

Discutia integrala a celor doi invitati poate fi urmarita aici.

Emisiunea AdCouture este prezentata de Serban Ciusca si realizata in co-productie de The Money Channel si IQads. AdCouture se difuzeaza in fiecare luni, incepand cu ora 23:00 si, in reluare, sambata, ora 11:15 si duminica, la ora 11:15 si 01:00.

Emisiunile AdCouture pot fi urmarite si pe www.tmctv.ro si www.iqads.ro, sectiunea Video - AdCouture.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related