CASTIGATORILOR PROMOTIEI AMIGO LI S-AU INDEPLINIT DORINTE IN VALOARE DE 133.000 USD

Campania promotionala « Amigo iti indeplineste dorintele » si-a dus la bun sfarsit promisiunea. Astfel, in perioada 26 aprilie - 8 iulie 2005, in care Amigo a tinut locul pestisorului de aur pentru participantii la promotie, au fost acordate 15 046 premii totalizand 133 000 USD.
Cele sase mari premii extrase in cadrul promotiei sunt: cate o limuzina Volkswagen Passat a castigat Dina-Manoiu Manuela din Dragasani, judetul Valcea, Camilar Mihai din Iasi, precum si Veltan Nicolae din Sibiu. De cele trei superbe excursii la Cannes, pe Coasta de Azur, beneficiaza alti trei norocosi participanti la campania Amigo: Tudor Viorica Victoria din Targoviste, Toader Elena din Ramnicu Sarat si Keleman Alexandru din Lupeni, judetul Hunedoara. In plus, timp de 40 de zile au fost acordati prin extragerea plicurilor trimise cate 300 USD pe zi iar primilor 15 000 de participanti la promotie li s-a oferit automat cate un mini mixer pentru café frappe Amigo.

Simon Borwell, Panfoods Marketing Manager, declara: "Ne-am bucurat mult cand am vazut ca promotia noastra s-a bucurat de un succes asa de mare. In numai 11 saptamani de promotie au fost trimise peste 132 000 de plicuri. Mecanismul ales pentru campania promotionala a fost unul de tip "aduna si castigi", fiind preferat pentru ca rasplateste fidelitatea consumatorilor Amigo, acestia nemaifiind nevoiti sa plateasca alte costuri in afara de cele necesare pentru expedierea plicurilor."
Pentru a participa la promotie, cumparatorii au trebuit sa trimita intr-un plic 10 ambalaje de Amigo Premio sau Amigo Instant de 1,8g (in orice combinatie) sau o folie protectoare de aluminiu de la una din cutiile Amigo de 50g, 100g, sau 300g impreuna cu datele personale. Marea extragere in cadrul promotiei Amigo a avut loc pe data de 18 iulie 2005 unde au participat reprezentanti ai companiei Panfoods Romania, un notar public autorizat, o persoana de la HitMail si reprezentanti ai agentiei care a dezvoltat campania promotionala si de imagine Amigo: AdVenture.

In paralel cu promotia desfasurata pentru consumatori, compania Panfoods Romania - importatorul si producatorul marcii Amigo in Romania, a oferit distribuitorilor de top ocazia de a castiga o excursie in Brazilia. Acestia vor putea vizita faimoasele fabrici ale companiei producatoare a cafelei solubile Amigo - Cia Iguaçu de Café Soluvel, parte a grupului Iguaçu.

Cu o traditie de peste 20 de ani in Romania, cafeaua solubila Amigo se bucura de un succes deosebit detinand aproximativ un sfert din piata cafelei solubile autohtone. Celebra marca Amigo este reprezentata de compania Panfoods Romania una din companiile de top in cadrul grupului Panfoods Co.Ltd. (divizia internationala de marketing si vanzari a companiei Cia Iguaçu de Café Soluvel).

Grupul Iguaçu este al treilea mare producator si exportator de cafea solubila din Brazilia, produsele sale fiind distribuite in 30 de tari de pe 5 continente. Grupul cuprinde opt companii printre care se numara Cia.Iguaçu de Café Soluvel - producatoarea marcii Amigo.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related