Pepsi Max a organizat MAX MOTO RACE, prima competitie oficiala de viteza in linie dreapta

Sambata, 23 iulie, a avut loc pe soseaua Saturn-Venus evenimentul Max Moto Race, prima competitie oficiala de viteza in linie dreapta pe zona asfalt. Acesta este al doilea eveniment de anvergura din platforma MAX MOTO, un program integrat de activitati adresate fanilor motociclismului, lansat de Pepsi Max la inceputul anului.
Pe parcursul a cinci ore, competitia a inclus curse de motociclete in linie dreapta pe zona de asfalt, la viteze de 300 km pe ora si un concurs de motocross pe zona de plaja si pamant pe circuit cu minitrambulina pentru sarituri.

In prezenta a aproape 5000 de spectatori au evoluat 40 de concurenti, dintre care 16 la categoria 750 cm³ si 24 la categoria 1000 cm³. Castigatorii la categoria 750 au fost: Ovidiu Marisevschi, locul I, evoluand pe Yamaha R6, in timp ce locul II, Nicolae Madalin, a evoluat pe Kawasaki ZX6R. La categoria 1000, locul I a fost ocupat de Papuc (Mitrache Aristide Constantin), cu Suzuki GSXR1000, locul II revenindu-i lui Dan Tatoiu cu Yamaha R1.
La concursul de freestyle au evoluat: Tin-Tin, Papuc, Alex Dutu, Trancanici si Dan Tatoiu.
Concursul Max Moto Race a fost dotat cu premii constand in CD player-e, ceasuri de mana, schimburi de ulei, chituri pentru curatarea motocicletei, manusi si mult Pepsi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related