Stefan Voloaca: Am fost pus in fata faptului implinit

Buzz cu Stefan Voloaca, ex-Creative Director&Partner BIGGER Group

Ieri dimineata, vestea ca Bigger Group si-a incetat activitatea s-a raspandit in toata industria. L-am contactat pe Stefan Voloaca, Creative Director-ul agentiei si actionar al Bigger Creative Services, care a raspuns aseara la cateva intrebari scurte legate de imprejurarile desfiintarii agentiei. Desi nu clarifica motivele deciziei de a vinde agentia, aceasta este, pana acum, singura luare de pozitie a unui oficial Bigger.

IQads: Ce s-a intamplat, care au fost motivele care au dus la aceasta solutie extrema de a vinde agentia?
Stefan Voloaca: Eu am aflat despre aceasta vanzare vineri seara (acum trei zile, n. red). Am fost pus in fata faptului implinit si in fata unei foi pe care am semnat-o, prin care am cesionat actiunile mele.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Prenumele Meu
acum 15 ani
cine a luat aceasta decizie ? Straut dupa vacanta din maldive. Cred ca s-a hotarat sa isi ia o casa acolo.

Cine a cumparat ? Nimeni. Este fals in acte si evaziune fiscala. Rugam organele sa se autosesizeze.

Cu cat s-a vandut ? cu datorie de cateva milioane...in jur de 5 (datorie doar in acte, banii fiind la saltea la strautz&luciana)

ce se va intampla cu agentia ? e sigilata...nimic, proprietarul cladirii vinde tot ca sa isi recupereze o parte din ce trebuia sa primeasca de la mititelu!

cati angajati avea ? in acte 38 impartiti in mai multe firme...creative, btl, media...fiind impartiti nu puteau sa intre la disponibilizare in grup ...deci mai simplu pentru piticu.

cati oameni au fost dati afara in ultimele 6 luni ? Anul trecut erau 85. anul asta erau 38. faceti voi calculele. In ultimele 6 saptamani media a fost de unul pe zi dat afara.

implicarea cui ??? nu a fost niciodata implicat....deciziile erau luate de cuplul zamfirescu&straut...cei doi mari tepari ai publicitatii.

ce vei face mai departe... dumnezezu cu mila !

lucica tzepara
acum 15 ani
decizia am luat-o noi, cei doi pitici tzepari din industria publicitatii. aveam nevoie de ultimele colectii prada, marc jacobs si dior, iar iubitul meu mi-a indeplinit dorinta. am vandut pentru a-mi cumpara hainute noi. datorii? ce datorii? ah, am uitat ca aveam niste datorii... ne cerem scuze. acum ma cam grabesc, am avion! va pup
Stefan Popescu
acum 15 ani
what a snake! mai e cineva care nu stie ca esti la lowe cu clienti cu tot si cu echipa???? o parte din...
han solo
acum 15 ani
sunt foarte trist! eu sunt scaunul portcaliu care nu vrea sa stea langa masuta de la canapele, snif-snif!, eu voiam pernuteleeeeeeeeeeeee-ehehehe-eeeeee raule ce esti! trebuia sa iei si pernutele cu tine! lasa c o sa ma razbun! o sa-ti fac hemoroizi cand stai pe mine! asa! na!
Marin Ignat
acum 15 ani
ceea ce comenteaza noname1 este foarte interesant..eu ai dau crezare..e nasol rau...da rau de tot..!!!!!!!!


Branded


Related