Agentia de branding si design Cocoon Bucharest a dezvoltat conceptul creativ pentru Farmec Aslavital Lift Instant

Primavara a debutat pentru Cocoon Bucharest, companie specializata in consultanta de brand si solutii de design, cu un proiect special: campania de lansare a marcii Aslavital Lift Instant, din portofoliul Farmec - simbolul incontestabil al cosmeticelor romanesti.

In urma unei licitatii organizate de compania Farmec in toamna anului trecut, agentia Cocoon a fost selectionata sa dezvolte conceptul creativ al campaniei de lansare a noii game de produse cosmetice Aslavital Lift Instant.

Lansata pe piata in luna februarie 2009, gama de produse Aslavital Lift Instant are in componenta: crema lift ultra-activa, crema lift intensiv contur pentru ochi si buze si serul tratament antirid. Aceasta este prima gama de produse cosmetice care combina actiunea remineralizanta a argilei cu extractul natural Gatuline, pentru o ameliorare rapida si de durata a microreliefului pielii, cu efect de netezire.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

Sorin Andreescu
acum 12 ani
dragutz! :)


Branded


Related