Congresul National al Studentilor la Comunicare prezinta Media Digitala

PRIME Romania organizeaza cel mai mare eveniment despre comunicare online pentru studenti. In ziua de joi, 2 aprilie 2009, incepand cu ora 10:00, cea de a sasea editie a Congresului National al Studentilor la Comunicare (www.cnscpeweb.ro) da startul discutiilor la Hotel Caro din Bucuresti. Evenimentul se va desfasura pe durata a 3 zile in care vedeta dezbaterilor va fi Media Digitala - imperativ al comunicarii contemporane.

Valul digital va cuprinde 2 zile de conferinte ce reunesc reprezentanti de seama ai domeniului. Vor fi alaturi de studenti in zilele de 2 si 3 aprilie specialisti new media, directori de companii si persoane publice in masura sa dezbata teme dintre cele mai diverse. Debutand cu o introducere in materie prin "Media Digitala - aspecte esentiale si mituri", discutiile continua cu subiecte punctuale precum: "Culisele campaniilor online" , "Social networking - agora digitala" sau "Blogul - o noua carte de vizita?".

Si pentru ca agentiile se specializeaza pe online, iar digitalul bate cu putere la fereastra browser-ului nostru, participantii au ocazia sa cunoasca secretele domeniului prin cele 10 workshopuri simultane. Acestea se desfasoara pe data de 4 aprilie, in incinta aceluiasi hotel, fiind sustinute de Intertel Communication, Alin Zainescu, iLeo, Blogway, ARBOinteractive, HyperActive, Kinecto, Green Pixel, Radio 3Net si f5-X media.

Alaturi de PRIME Romania au urmat cursul valului digital partenerii oficiali ai evenimentului, Romtelecom si Cromatec Plus, precum si partenerii: Intertel, Voxline, Blogway, Tipografia GT si Prigat. Partenerii media ai evenimentului sunt: The Money Channel TV, Radio 3net, Cotidianul, Business Standard, Money Express, Ambition, IQads, Prwave, Metropotam, Buzzlife.ro, Dordeduca, Prprogress, Studentie, Apprentice, Calendarevenimente, Roportal, Realitatea.NET, Antreprenor.NET si Port.ro.

PRIME Romania reprezinta filiala romana a Asociatiei Studentilor la Relatii Publice si Comunicare din Europa, prezenta in 10 tari, cu peste 500 de membri. Aceasta a reusit sa le ofere studentilor, in cei 12 ani de existenta, schimburi de experienta la nivel national si international, evenimente interne si externe, colaborari de succes in proiecte pe termen lung.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Oameni

Sectiune



Branded


Related