F5 si TreeWorks lanseaza HEYO.ro - prima retea sociala web 2.0 dedicata competitiilor initiate de tineri in mediul virtual

F5 si Treeworks lanseaza, in parteneriat, HEYO.ro, singurul portal de divertisment din Romania unde tinerii pot socializa in timp ce isi exprima parerea cu privire la topuri si competitii amuzante.

Proiectul este dezvoltat prin intermediul Free Road, firma in care cele doua companii sunt partener.

"HEYO.ro este spatiul web 2.0 in care tinerii isi pot impartasii preferintele, votand lucrurile de care sunt pasionati, dar si cele care nu sunt pe gustul lor, personalitatile si vedetele pe care le simpatizeaza sau, dimpotriva, le dispretuiesc, castigand in acelasi timp premii", a explicat Catalin Tenita, manager general Free Road si managing partner TreeWorks.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Campanii

Sectiune



Branded


Related