Mihail Vartosu - presedintele juriului Effie 2009

Juriul celei de-a sasea editii a festivalului Effie Romania va fi prezidat de Mihail Vartosu, Consultant in management, marketing si comunicare si Ex-Director Executiv Regional al Grey Worlwide Balkans.

Experienta in domeniul marketingului si al publicitatii, dobandita atat in calitate de fondator al agentiei Grey, cat si ca membru fondator si presedinte al IAA , RAC si ARMA il recomanda pe Mihail Vartosu pentru pozitia de presedinte al juriului Effie 2009.

"Ca in fiecare an, si in 2009 un premiu EFFIE reprezinta o cheie de bolta care se sprijina, pe de o parte pe creativitatea ideilor de marketing si comunicare si pe de alta, pe eficienta acestor idei in piata", Mihail Vartosu, Presedintele juriului Effie 2009.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related