AdCouture: Tendintele in PR pe 2009

Editia de astazi a emisiunii AdCouture aduce in prim plan cel mai recent eveniment din industria comunicarii: PR Forum. Invitatii rubricii "Hot Spot", Teodor Frolu (Partener & Co-Manager, DC Communication), Alina Simpetru (Managing Director TBWA Merlin), Diana Klusch (Director Corporate Affairs, URSUS Breweries) si Iulian Comanescu (Consultant media) vor vorbi despre tendintele in PR in 2009, tendinte prezentate de acestia pe scena PR Forum.

La "Insider", invitatul lui Serban Ciusca va fi Liviu Lambrino, Managing Director TBWA/Merlin. Cu o experienta de 13 ani in industria de publicitate, Liviu a lucrat pentru Saatchi & Saatchi ca Media Supervisor, apoi in D'Arcy ca Media Buying Manager. Mai tarziu a devenit Regional Media & New Business Manager, iar din 2005 conduce, impreuna cu Alina Simpetru, filiala retelei TBWA din Romania. Despre aplicabilitatea in Romania a principalului tool TBWA, disruption, dar si despre experienta de a lucra numai in multinationale, puteti afla urmarind emisiunea AdCouture de luni, 30 martie, ora 23.00.

AdCouture este prima emisiune de informatie si analiza, care trateaza subiecte legate de piata de media&advertising din perspectiva business-ului. Structurata pe trei rubrici "Adnews", "Hot Spot" si "Insider", AdCouture prezinta cele mai noi si mai importante stiri care influenteaza industria de media, marketing si publicitate, analizeaza cele mai fierbinti subiecte ale saptamanii si ii aduce in fata telespectatorilor The Money Channel pe cei mai importanti oameni ai industriei.

Emisiunea este prezentata de Serban Ciusca si realizata in co-productie de The Money Channel si IQads. AdCouture se difuzeaza in fiecare luni, incepand cu ora 23:00 si, in reluare, sambata, ora 11:15 si duminica, la ora 11:15 si 01:00.

Emisiunile AdCouture pot fi urmarite si pe www.tmctv.ro si www.iqads.ro, sectiunea Video - AdCouture.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related