Ecaterina Cuibus urca in premiera mondiala, iarna, pe fata nordica a K2,Karakorum - Himalaya

Compania Quadrant Amroq Beverages si marca sa Prigat sustin eforturile alpinistei profesioniste Ecaterina Cuibus de a deveni prima femeie din lume care urca singura, iarna, pe fata nordica a masivului K2 din muntii Karakorum - Himalaya.
Premiera mondiala consta in incercarea de a cuceri in stil alpin, fara oxigen, fata nordica a
varfului K2 in timpul iernii, performanta nereusita pana acum de nici o femeie din lume.

Varful K2 din muntii Karakorum - Himalaya are 8.611 m si este considerat de specialisti si de alpinistii profesionisti cel mai dificil munte din lume, cu cele mai multe tentative de cucerire dintre toate cele 14 varfuri de peste 8.000 m.
"Ma simt in stare si stiu ca pot sa fac asta! De la primele ascensiuni in Himalaya mi-am dorit sa ajung tot mai sus. Si pentru asta m-am antrenat cu fiecare noua expeditie. Voi incerca sa-mi depasesc limitele, pentru ca aceasta aspiratie, acest vis sa devina realitate!", declara Ecaterina Cuibus.
In preambulul acestei incercari, Ecaterina Cuibus a mai efectuat 3 expeditii pe masivul K2 Karakorum - Himalaya, fiind prima femeie din istoria alpinismului romanesc si a saptea femeie din lume care a incercat cucerirea acestui varf.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related