Vezi, daca n-ai stins lumina?!

Deci? Ce ati facut de Earth Hour? Sau mai potrivit ar fi sa va intreb daca ati numarat ratarile sau ocaziile la meciul Romania-Serbia si daca simteati si voi ca era nevoie de o noua atitudine pentru nationala? De ce credeti ca n-ati stins lumina totusi? Din cauza meciului, din cauza promovarii firave a Orei Pamantului sau din cauza ca pur si simplu nu va pasa?

Sau poate ar trebui sa incep altfel:

Ati vazut monstrii din deseuri din oras? N-aveati cum sa nu treceti din 21 martie incoace prin cel putin unul din urmatoarele locuri: Piata Unirii, Piata Romana, Piata Victoriei, Pasajul de la Universitate, Parcul Tineretului, Cismigiu. Ce discutau oamenii opriti sa studieze indeaproape monstrii instalati de Green Revolution fix la raspantie de drumuri, in locurile predilecte de intalnire si de conversatie ale tineretului nostru? E o campanie buzz-worthy?

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune


Comentarii

Cristian ioan gutau
acum 14 ani
ce mizerie. iei ceva neni cu cai si saci menajeri si pusti.(de alea cu sare) vezi cretin aruncand servetelu' pe geamu' usv'ului il dai jos si il pui sa stringa gunoiul vre'un kilometru asa...(in sacul menajer al lui nenea cu calu si pusca)

sa vezi ce curat se face. arta mamii ei de treaba.

ookkklll ooollljjj
acum 14 ani
Esti din Romania Mare? Partidul?


Branded


Related