F5 si Treeworks - parteneriat strategic pentru dezvoltarea platformei colaborative TPU.ro

F5 si Treeworks au lansat platforma web 2.0 "Toti pentru Unul", TPU.ro, locul in care oamenii au posibilitatea de a primi raspunsuri la intrebarile lor, de a invata lucruri noi, de a relationa si de a se amuza.

Dezvoltarea proiectului TPU.ro se va realiza prin compania Free Road, fondata de F5 si Treeworks si prin intermediul careia cei doi parteneri au initiat si HEYO.ro - prima retea sociala web 2.0 dedicata competitiilor initiate de tineri in mediul virtual.

"TPU.ro deschide un spatiu de dialog pentru segmente bine targetate de public, atat din randul tinerilor care au nevoie de sfaturi, cat si din cel al persoanelor mature, cu experienta de viata, oferindu-le acestora ocazia de a socializa si de a impartasi idei si informatii in functie de preocupari similare" a afirmat Catalin Tenita, manager general Free Road si managing partner TreeWorks.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Campanii

Sectiune



Branded


Related