Muzica URSUS prezinta Liberty Parade 2005 URSUS aduce muzica buna pe o noua plaja

Muzica URSUS, conceptul sub care se desfasoara cele mai importante evenimente de muzicaorganizate de URSUS, Regele Berii in Romania, iti aduce si anul acesta cel mai mare eveniment de muzica house - Liberty Parade 2005.
Liberty Parade aduna an de an zeci de mii de oameni pentru a se bucura de cea mai buna muzica house pe malul marii. La cea de a sasea editie spectatorii se vor bucura de imensa plaja libera Liberty Parade Arena dintre Venus si Saturn, inconjurata pe o parte de mare si pe cealalta de lacuri.

Pe 6 august pregateste-te sa fii surprins de o noua locatie mai mare decat un teren de fotbal, un nou sistem de sunet, o scena cu adevarat uriasa si un nou traseu al binecunoscutei caravane.
Scena Liberty Parade Arena va gazdui cele mai importante nume din muzica electronica romaneasca: DJ Raresh, Suie Paparude, Raoul Russu, Optick, Allen, Horace Dan D., Rosario Internullo, Pagal, Dew Blue, Dan Ene si Jay Bliss.
Invitatii speciali din acest an sunt Filterheadz, doi DJ belgieni aflati la prima vizita in Romania. Cariera celor doi a inceput in anii `70 in timpurile de glorie ale vinyl-ului si au trecut pe rand de la pop, rock, metal, jazz fusion pana la proiecte R&B. Au ajuns apoi la remixuri semnate de Roger Sanchez si David Morales, colaboreaza cu Zzino&Tomaz si dupa succese notabile ca "Sunshine", Filterheadz intra pe taramul muzicii tribale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related