Western Union lanseaza campania "yes!" si in Romania

Western Union lanseaza prima sa campanie de comunicare a serviciului de transfer de bani din Romania catre destinatii din intreaga lume.

Disponibil pe piata inca din 1999, serviciul este dedicat tuturor clientilor, cetateni romani sau straini, care au nevoie de o solutie rapida, sigura si de incredere pentru a trimite bani in afara tarii.

"Western Union este foarte bine cunoscut in Romania ca serviciul de transfer de bani sigur si rapid prin care poti primi bani de oriunde din lume. Aceasta si datorita faptului ca publicul tinta pentru campaniile realizate in ultimii ani in Romania a fost format din cei care primesc bani din strainatate. Prin campania de acum, ne propunem sa facem la fel de cunoscut serviciul in sens invers, care functioneaza la fel de eficient - dinspre Romania spre 200 de tari si teritorii din intreaga lume", a declarat Claudia Marta, Marketing Manager Western Union Romania si Bulgaria.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related