Grey London si Keira Knightley sprijina femeile abuzate

Actrita Keira Knightley si regizorul Joe Wright s-au reintalnit, dupa lucrul impreuna la filmul Atonement, pentru a participa la o campanie impotriva violentei domestice, realizata de agentia Grey London pentru asociatia Women's Aid, informeaza BrandRepublic.

O echipa de 50 de oameni a fost implicata voluntar in realizarea campaniei, iar pentru spotul "Cut" au lucrat, printre altii, actrita Keira Knightley, Seamus McGarvey (operator de imagine nominalizat la Oscar), Ivana Primorac (make-up artist si hair-designer, nominalizata la premiile BAFTA), Joe Wright (regizorul filmului Atonement).

"Am dorit sa fiu implicata in acest proiect al Women's Aid pentru ca violenta domestica se produce in toate colturile societatii dar rareori auzim de ea. Chiar daca nu suntem constienti de abuzurile pe care le sufera chiar persoanele pe care le cunoastem, acest lucru nu inseamna ca violenta nu exista", a declarat Keira Knightley.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related