AdCouture despre relatia brandurilor cu retelele sociale

Emisiunea AdCouture din aceasta seara gazduieste conferinta despre Social Networking care a avut loc vineri in cadrul Congresului National al Studentilor la Comunicare. Invitatii rubricii "Hot Spot" vor fi, asadar, Adrian Alexandrescu (Managing Director, Interactions), Cezar Paul Badescu (Scriitor), Veaceslav Chicu (Proprietar myhost.ro, Administrator Neogen) si Aura Tatu (Coordonator "Virtual Romania"). Cum trebuie privite retelele sociale si, mai ales, cum trebuie folosite ele in promovarea brandurilor, aflati de la invitatii AdCouture din aceasta seara, la ora 23:00.

La rubrica "Insider" va fi prezent Adrian Alexandrescu (Managing Director, Interactions) cu care Serban Ciusca, moderatorul emisiunii, va aprofunda subiectul tratat de Adrian in conferinta de la rubrica Hot Spot. Adrian Alexandrescu va dezvalui, de asemenea, cateva cifre legate de Interactions, start-up-ul lansat anul acesta la inceputul lunii ianuarie si va face estimari privind piata de digital media din Romania.

AdCouture este prima emisiune de informatie si analiza, care trateaza subiecte legate de piata de media&advertising din perspectiva business-ului. Structurata pe trei rubrici "Adnews", "Hot Spot" si "Insider", AdCouture prezinta cele mai noi si mai importante stiri care influenteaza industria de media, marketing si publicitate, analizeaza cele mai fierbinti subiecte ale saptamanii si ii aduce in fata telespectatorilor The Money Channel pe cei mai importanti oameni ai industriei.

Emisiunea este prezentata de Serban Ciusca si realizata in co-productie de The Money Channel si IQads. AdCouture se difuzeaza in fiecare luni, incepand cu ora 23:00 si, in reluare, sambata, ora 11:15 si duminica, la ora 11:15 si 01:00.

Emisiunile AdCouture pot fi urmarite si pe www.tmctv.ro si www.iqads.ro, sectiunea Video - AdCouture.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related