Xella Ro a ales Free Communication pentru comunicarea PR a marcii YTONG in Romania

Incepand cu luna aprilie 2009, Free Communication va gestiona componenta de Relatii Publice a Xella Ro, subsidiara din Romania a companiei germane Xella International (liderul mondial al industriei de BCA - beton celular autoclavizat) si detinatoarea marcii premium YTONG. Ca urmare a parteneriatului nou incheiat, echipa Free Communication va defini directiile strategice de comunicare ale brandului YTONG in Romania si va asigura consultanta permanenta pentru implementarea lor la parametri optimi.

"Am ales sa lucram alaturi de Free Communication in comunicarea PR a marcii YTONG pentru abordarea strategica propusa si intelegerea corecta si obiectiva a pietei materialelor de constructii. Am apreciat seriozitatea agentiei si ne dorim o colaborare intensa si de durata, in vederea atingerii cu succes a obiectivelor strategice ale companiei. Avem incredere ca impreuna vom reusi sa aducem in fata consumatorului roman valorile internationale YTONG, bazate pe traditia si calitatea germana si sa consolidam astfel reputatia YTONG in Romania, pe masura avantajelor competitive oferite clientilor sai", a declarat Marius Dragne, Marketing Manager Xella Baustoffe South-East Europe (BG-HU-RO).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune



Branded


Related