Realitatea.NET lanseaza Newsline - un pachet complet de servicii pentru acces permanent la stirile portalului

Newsline, cel mai nou serviciu de informare initiat de REALITATEA.NET, pune la dispozitia utilizatorilor de internet o serie de instrumente customizabile care permit livrarea de stiri in timp real, direct pe e-mail, in feed reader, pe website-ul sau blogul personal, si chiar pe desktop-ul calculatorului.

Newsline Realitatea.NET se adreseaza atat utilizatorilor simpli, bloggerilor, cat si reprezentantilor de companii sau de website-uri afiliate.

In ceea ce priveste persoanele fizice, acestea pot primi stirile din domeniile care le intereseaza direct pe e-mail - optand pentru servicii precum "Realitatea.Net RSS Feed", "Realitatea.NET Newsletter" sau "Realitatea.NET E-mail Alerts"; intr-un feed reader de tipul Google Reader, MyYahoo sau Bloglines, prin intermediul instrumentului "Realitatea.Net RSS Feed"; si chiar pe desktop-ul computerului cu ajutorul aplicatiei "Realitatea.NET Desktop Widget".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related