Click pe creativitate

Interviu cu Vlad Popovici, Digital Communication Manager Kubis

Bannerele nu vor muri, trebuie sa se reinventeze, industria auto va miza pe promotii pentru a supravietui, conceptele creative vor fi la mare cautare, strategia globala si campaniile integrate vor fi un must...iata destule indicii care demonstreaza ca 2009 va fi un an interesant, in viziunea lui Vlad Popovici, Digital Communication Manager Kubis. Tot din discutia cu el mai puteti afla cum se promoveaza o agentie de interactive, care sunt atuurile care fac diferenta in fata clientului, ce campanii ies in fata si de ce.

IQads: Cum va promovati agentia? Cat de util este blogul pentru voi?
Vlad Popovici: Kubis se promoveaza, in primul rand, prin proiectele pe care le lanseaza, luna de luna. Ne mandrim ca avem o privire de ansamblu la nivel strategic asupra canalelor de comunicare clasice, si ca putem genera idei si mecanisme online care sa aduca rezultatele dorite pentru clientii nostri.
De la lansarea noastra oficiala din februarie, avem o relatie transparenta cu toti partenerii nostri: clienti, presa, useri, colaboratori. Nu pierdem nicio ocazie sa aratam ce putem face, principalele noastre canale de promovare fiind propriul site (www.kubisinteractive.com), blog-ul dar si agentia noastra de PR. Blogul "non corporate" Kubis are un dublu rol: anunta cele mai noi proiecte ale agentiei dar contine si materiale neoficiale interesante. Asa ca nu pot spune ca ne folosim blogul exclusiv pentru a atrage noi clienti, ci pentru a posta si lucruri care ne reprezinta, intr-o maxima si cateodata periculoasa transparenta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Oameni

Sectiune



Branded


Related