Romania are doua agentii finaliste la The One Show

The One Show, festival de publicitate din New York, si-a desemnat finalistii editiei din 2009. Pe lista nominalizatilor se numara si agentiile romanesti Saatchi & Saatchi si Leo Burnett&Target, potrivit datelor furnizate pe site-ul oficial al festivalului, www.oneclub.org.

Saatchi & Saatchi este nominalizata in categoria Magazine - Color: Full Page or Spread, pentru campania Ariel - Unsew ("Grass", "Ketchup", "Hot Chocolate" si "Mustard"), care a fost derulata in Egipt.

In sectiunea Innovative Media, Leo Burnett& Target a primit nominalizarea pentru campania "The Dinosaur Exhibition", care a promovat una dintre cele mai mari expozitii cu dinozauri din lume, gazduite de Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa". In 5 orase din Romania au fost imprastiate simulacre din spuma poliuretanica ale relicvelor unui Tyranosaurus Rex. Echipe de elevi au pornit in cautarea lor pentru a reconstitui scheletul si pentru a boteza specia de dinozaur, in cadrul unui eveniment.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related