Friends Advertising are 6 ani de publicitate

FRIENDS Advertising a implinit recent 6 ani de cand ofera clienților sai ajutor de incredere in toate situatiile de business pentru care acestia il solicita.

Relevanta acestui sprijin se bazeaza pe o echipa de seniori cu competențe dovedite in diverse arii ale marketingului si comunicarii, precum si pe o retea extinsa de consultanti si colaboratori.

2008 in cifre
FRIENDS Advertising este o agentie full service care in cifre arata astfel: 18 oameni cu experienta, o cifra de afaceri de 9.400.000 RON și 20 de clienți (din care 12 noi, conturi castigate in 2008).

"2008 a fost anul parteneriatelor strategice, ale caror rezultate le vom culege in 2009. Suntem in plin proces de evaluare a acestor asocieri si, daca e sa ma uit inapoi, tot inainte o sa ma uit" declara Sorin Tranca, Creative Director și Managing Partner la FRIENDS Advertising.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related