OMAGIU - launch & lounge

Joi, 28 iulie, la etajul 4 al Muzeului National de Arta Contemporana (MNAC) va avea loc lansarea primului numar al revistei OMAGIU, publicatie trimestriala dedicata spatiului artistic contemporan. Conferinta de presa incepe la ora 18:00, ceilalti invitati fiind asteptati de la ora 19:00.
OMAGIU isi propune sa fie o platforma dedicata industriilor creative, adunand laolalta cei mai importanti artisti, arhitecti, designeri si muzicieni contemporani din noua generatie. Ea reprezinta o fuziune intre diferite tipuri de reviste, ce promite a fi atat un ghid de incredere in jungla estetica a societatii de consum actuale, cat si un obiect de colectie, care va dezbate si analiza continutul vast al culturii urbane romanesti si internationale. Oferind constant linkuri catre locurile din www care ilustreaza schimbarea produsa in conceptualizarea actului artistic contemporan, OMAGIU face trecerea intre offline si online in spatiul virtual romanesc. OMAGIU va fi mereu cu in pas inaintea trend-ului devenit fenomen de masa, observand si promovand domeniile culturale inovatoare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related