IMTO 2009 aduce 11 profesionisti in marketingul online pentru 2 zile la Iasi

Agentia interactiva Play The Balls organizeaza in 29-30 Mai la Iasi, a doua editie a conferintei dedicata Internetului, IMTO 2009: Focus on online marketing.

Multe dintre companiile romanesti aflate sub presiunea situatiei economice cauta sa integreze in strategia de marketing si promovare solutii care aduc rezultate concrete, masurabile. Internetul ofera instrumente si metode excelente pentru a comunica mai bine cu o audienta, pentru a comunica relevant si a te promova cu resurse optimizate.

11 specialisti vor transmite participantilor idei, studii de caz si solutii concrete pentru a folosi marketingul online ca avantaj competitiv in strategia de business.
La eveniment sunt asteptati printre altii specialisti din domeniul comunicarii, marketeri, brand manageri, antreprenori, executivi, jurnalisti, consultanti, profesionisti din domeniul web, intr-un cadru care incurajeaza schimbul liber de informatii si dezvoltarea de relatii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related