Strategid si Vertical4 au devenit Transvertical

Incepand cu luna aprilie 2009 companiile Strategid si Vertical4 si-au unit sub un nume comun, Transvertical, competentele profesionale si serviciile oferite.

Noua companie, Transvertical, sta sub semnul a trei concepte profesionale specifice serviciilor oferite: identitate, strategie, control si - asa cum sugereaza si numele noului brand - presupune o serie de valori si actiuni nu doar declamate, ci aplicate cu succes intr-o realitate sociala si economica concreta si din ce in ce mai fluida si mai greu de previzionat.

"Nu este vorba doar de un alt nume pe piata serviciilor de consultanta, ci este mai degraba unificarea si armonizarea unor servicii complementare. Pe langa serviciile de consultanta organizationala, training si dezvoltare profesionala care reprezentau obiectul de activitate al Vertical4, serviciile de consultanta de brand, marketing strategic si cercetare de marketing oferite de Strategid au venit sa completeze oferta noastra de pana acum" a declarat Cristina Stroe de la Vertical4. "Din punctul nostru de vedere este vorba nu doar de un cumul de competente si de servicii, ci mai degraba de o fericita intalnire intre carierele si destinele profesionistilor din cele doua companii" a completat Radu Emil Popescu de la Vertical4.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related