eResearch Corp a realizat studiul online ''Dragostea la romani''

Romanii 2.0, rataciti intre dragoste si adulter
Barbatii inseala mai des decat femeile, perioada cuprinsa intre 14 si 24 de ani este cea in care poti conta cel mai mult pe fidelitatea partenerului, contrariile nu se atrag atat de mult pe cat am crede in viata reala, iar 87% din utilizatorii de internet din Romania au intalnit cel putin o data in viata dragostea adevarata. Concluziile apartin studiului online ''Dragostea la romani'' realizat de eResearch Corp si la care au participat 27.496 de persoane.

eResearch a folosit experienta unui psiholog, Vlad-Petreanu Glaveanu, si a unor personalitati publice pentru a descifra atitudinile si perspectivele respondentilor asupra raspunsurilor ce tin de un domeniu privat si sensibil cum este dragostea. ''Rata ridicata a celor care declara ca si-au inselat partenerul (42%) si procentul si mai mare al celor care spun ca au fost inselati (65%) dovedesc faptul ca viata de cuplu este marcata permanent de riscul infidelitatii'', crede Glaveanu. Cele doua stari se manifesta mai degraba in cazul persoanelor care sunt de parere ca o buna compatibilitate sexuala intre parteneri alimenteaza pe termen lung sentimentele de iubire.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related