Realitatea TV va difuza "Realitatea pe NET"- spectacolul lumii de pe internet in 4 minute

Seara de seara, incepand cu 24 aprilie, in jurnalul de stiri Realitatea TV de la ora 21:00, Ionel Lespuc, redactorul-sef REALITATEA.NET, va face inconjurul lumii de pe internet in 4 minute pentru a le aduce romanilor "REALITATEA pe NET".

"Internetul este plin de informatii de pe toate meridianele, de imagini socante sau amuzante. Noi le vom monitoriza pe toate si vom selecta pentru telespectatorii Realitatea TV si viziatorii REALITATEA.NET un top al celor mai interesante evenimente ale zilei" spune Ionel Lespuc, redactor-sef REALITATEA.NET.

Din New York la New Delhi si de la Helsinki la Sidney, "REALITATEA pe NET" va surprinde cele mai vizionate si incredibile momente ale zilei din online: vedete si personalitati internationale prinse "in flagrant", sporturi extreme practicate de amatori, constructii ciudate, dar si cele mai recente descoperiri stiintifice, cele mai dezbatute evenimente si accidente de pe glob.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related