Mona Opran: Clientul ideal este transparent, stie ce sa ceara si cum sa ceara

"Un client bun este un client care poate sa ofere indrumare unei agentii, iar o agentie poate sa faca treaba extraordinara daca clientul ii da semintele potrivite din care sa poata sa rasada apoi ideea si mesajul catre consumator", a declarat Mona Opran (Managing Director Saatchi & Saatchi Romania) in cadrul rubricii Insider a emisiunii AdCouture.

In industria publicitatii, ca in orice afacere, este necesar ca partenerii sa isi indeplineasca la timp indatoririle: clientul sa fie transparent si sa comunice eficient cu agentia, iar aceasta, in baza liniei directoare trasate de client, sa ofere produse creative valoroase, capabile sa atinga rezultatele scontate, a mai adaugat Mona Opran.

Referitor la relatia dintre management si departamentul de creatie, Mona Opran a subliniat ca: "in spatele unui produs creativ se afla o planificare buna si un serviciu bun pentru clienti; daca planificarea este inteligenta si creativii se misca repede intreaga agentie este eficienta".

Jorg Riommi (Creative Director, Saatchi&Saatchi), cel de-al doilea invitat in cadrul discutiei, a impartasit un punct de vedere similar. Atat clientul cat si agentia sunt responsabile pentru eficienta unei campanii; in opinia lui Jorg Riommi creativul trebuie sa inteleaga afacerea clientului, iar acesta din urma sa fie dispus sa isi asume riscuri.

Puteti urmari discutia integrala dintre Serban Ciusca, moderatorul emisiunii AdCouture si Mona Opran (Managing Director Saatchi & Saatchi Romania) si Jorg Riommi (Creative Director, Saatchi&Saatchi) aici.

Emisiunea AdCouture este prezentata de Serban Ciusca si realizata in co-productie de The Money Channel si IQads. AdCouture se difuzeaza in fiecare luni, incepand cu ora 23:00 si, in reluare, sambata, ora 11:15 si duminica, la ora 11:15 si 01:00.

Emisiunile AdCouture pot fi urmarite si pe urmarite si pe www.tmctv.ro si www.iqads.ro, sectiunea Video -AdCouture.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related