Maggi a lansat promotia "Maggi implineste destine!"

Maggi a lansat de curand promotia "Maggi implineste destine!". Aceasta se adreseaza parintilor ce doresc sa isi sustina copiii pentru a deveni excelenti profesionisti pe viitor. Cu ajutorul premiului cel mare in valoare de 80.000 de euro oferit de Maggi, orice parinte isi poate inscrie copilul la facultate si de ce nu, chiar la un master in strainatate. Taxele, cazarea si banii de buzunar vor fi asigurati de Maggi pentru viitorul profesionist al familiei.

"Dorinta oricarui parinte este sa-si vada copilul cu viitorul asigurat. Fie ca isi doresc sa devina astronauti, fotbalisti, balerine sau piloti de formula 1, cei mici trebuie incurajati si sustinuti de parinti pentru a reusi in viata. Maggi stie cat este de important acest lucru si este alaturi atat de cei mici, cat si de cei mari, oferindu-le acestora din urma o sansa reala pentru a-si face copiii fericiti", spune Alina Dragomir, Brand Manager Maggi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related