Mega Image si agentia de comunicare interactiva Interactions au lansat promotia "Castiga Cosul Zilnic in valoare de 100 de ron!"

Reteaua de supermarket-uri Mega Image si agentia de comunicare interactiva Interactions au lansat promotia "Castiga Cosul Zilnic in valoare de 100 de ron!", prin care consumatorul este cel care isi alege premiul dintre produsele expuse pe website-ul www.mega-image.ro. Pana pe 17 mai, Mega Image va oferi zilnic premii in produse in valoare de 100 de ron si saptamanal in valoare de 300 de ron. Cei interesati sa participe la promotie trebuie sa intre pe site, sa isi creeze un cont si sa isi construiasca zilnic cosul de cumparaturi preferat, pe care il pot castiga la finalul saptamanii.

"In fata calculatorului, cumparatorii au mai mult timp decat la raft si pot astfel sa analizeze mai bine oferta de produse. Acesta este motivul pentru care Mega Image isi comunica o parte din produse si oferte si in mediul online. Astfel, consumatorii pot analiza preturile diferitelor produse si isi pot alege produsele preferate pe care sa le castige", a declarat Raluca Pavel, Marketing Manager, Mega Image. "Marele avantaj al promotiei este acela de a se plia exact pe preferintelor clientilor nostri. Vrem sa fim mult mai aproape de ei".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related