F5 lanseaza Antreprenor.NET - comunitatea intreprinzatorilor mici si medii din Romania

Antreprenor.NET, platforma web 2.0 dedicata intreprinderilor mici, celor mijlocii si startup-urilor, s-a lansat astazi, 4 mai. Platforma pune la dispozitia clientilor sai instrumente si solutii pentru cladirea de afaceri, relationarea cu potentialii parteneri si incheierea de colaborari.

"Antreprenor.NET este un ajutor atat pentru cei aflati la inceput de drum, cat si pentru cei care conduc deja IMM-uri, un mediu interactiv care incurajeaza relationarea intre membrii cu interese comune" declara Alexandru Cerchez, publisher Antreprenor.NET.

"Noul produs lansat astazi de F5 intra in competie cu produse precum bizoo.ro sau clubafaceri.ro, dar are un diferentiator puternic, avand sustinerea emisiunii Antreprenor de pe The Money Channel si a suplimentului Antreprenor editat de cotidianul Business Standard. Grupul Realitatea-Catavencu mizeaza in continuare pe conceptul cross-media, unde brandurile TV, print, online actioneaza unitar, cu declinari specifice fiecarui mediu" a completat Dragos Stanca, managing director F5 si membru al board-ului Realitatea-Catavencu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related