Eureko continua sa isi consolideze imaginea prin intermediului celei de-a doua campanii media locale

In urma procesului de rebranding inceput in luna februarie 2009, Eureko continua sa isi consolideze imaginea prin intermediului celei de-a doua campanii media locale. Unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Europa, Eureko isi consolideaza pozitia pe piata locala ca si companie puternica, de incredere, transparenta si inovativa, care lucreaza in beneficiul oamenilor.

Campania integrata de comunicare debuteaza cu spotul TV "Increderea" produs de Ogilvy Group Romania.

"Am realizat acest spot pentru a transmite valorile brandului Eureko prin care fiecare dintre clientii nostri se simte in siguranta si increzator in sine. Acestia pot beneficia de produsul care li se potriveste cel mai bine, se pot bucura de viata si pot lua decizii indraznete, Eureko fiind partenerul de care au nevoie," a declarat Adina Rotileanu, Director Marketing Eureko Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related