Prima caravana educationala de filme cu mesaj ecologic a inceput pe 5 mai la Bucuresti

In perioada 5 -15 mai, prima caravana educationala de filme cu mesaj ecologic, Guerilla Verde, porneste astazi din Bucuresti si se va opri in cinci alte orase din intreaga tara. Celelalte orase aflate pe traseul caravanei sunt: Focsani (6 mai), Brasov (7 mai), Sighisoara (8-9 mai), Cluj (10-11 mai) si Timisoara (12-13 mai).

Exceptand Sighisoara, proiectiile vor fi precedate de conferinte de presa, organizate cu sprijinul primariilor. Accesul in sala este gratuit pentru elevi si studenti. Proiectul este sustinut de Ministerul Mediului, Asociatia Eco Tic, Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, Asociatia Environ cat si de primariile si consiliile locale din orasele aflate pe traseul caravanei. Partenerii ONG Viitor Plus, EcoAssist, Terra Mileniul III, WWF Danube-Carpathian Programme si Salvati Dunarea si Delta sustin Guerilla Verde in mod activ, reprezentantii acestora deplasandu-se impreuna cu caravana in tara.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related