J&B si OgilvyAction au dat startul petrecerii la Iasi

Pentru al treilea an consecutiv, platfoma globala de comunicare J&B a prins viata in Romania prin intermediul OgilvyAction, care a organizat la Iasi evenimentul "J&B Start a Party".

Activarea 360° "J&B Start a Party" s-a bazat pe un plan de comunicare structurat in 3 faze, cu accent pe touch pointurile din on-trade si off-trade si evenimentul propriu-zis. Ca si in campaniile anterioare, mediul virtual (site-ul www.startapartyhere.com) a constituit principalul suport al componentei de invitare a party-starterilor la eveniment.

Activarea s-a adresat publicului tinta din Iasi, Bacau, Suceava si Piatra Neamt cu mesajul: "O petrecere poate incepe oriunde, oricand, cu oricine si mai ales din orice motiv".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related