Clear Channel Romania gestioneaza in 2009 campania de publicitate outdoor pentru grupul de firme RIN Group

Grupul american Clear Channel Romania, lider mondial in domeniul publicitatii stradale, va asigura in acest an managementul de proiect pentru campaniile outdoor ale grupului de firme RIN Group, detinut de fratii Negoita. Campania de publicitate stradala va fi lansata in luna mai si se va axa, in prima instanta pe promovarea unui nou complex rezidential din comuna Popesti-Leordeni, a carui constructie va demara in vara acestui an.

Clear Channel Romania va asigura pentru RIN Group intreaga gama de servicii conexe proiectului de OOH: de la inchirierea spatiilor media la productia, iluminatul, montajul, monitorizarea si intretinerea suporturilor publicitare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related