Reclamele au ramas in costum de plaja

Urmarind traseul romanilor care se muta vara din fata televizoarelor pe sezlongurile de pe plaja, agentiile de publicitate si-au "stramutat" reclamele pe litoral.
Daca soarele te-a "prajit, topit, ars, uscat sau evaporat", solutia este simpla: asculta sfatul celor doi guvizi toropiti sau al celor doua cuburi de gheata pe cale de disparitie si "bea un Jitvei". Acesta este mesajul pe care creatorii de la agentia de publicitate Spotlight il transmit iubitorilor de vin. "Conceptul campaniei se bazeaza pe o idee simpla: Jidvei este un vin racoritor (vinurile albe se beau bine racite, de la gheata). De asemenea, majoritatea vizualurilor pun in scena feluri de mincare - guvizi la gratar, cartofi prajiti, inghetata, cuburi de gheata, pentru a sugera ca Jidvei se asorteaza bine la orice masa. "Daca vorbim de headline cred ca imi era pofta de niste guvizi la gratar si de un Jidvei de la gheata, bineinteles", explica Bogdan Plesa, director de creatie la Spotlight.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related