Tnuva Romania lanseaza colectia Yoplait Carnaval

Tnuva Romania lanseaza colectia de primavara-vara Yoplait Carnaval, propunand pentru acest sezon combinatii inovatoare de gusturi si senzatii delicioase, in trei variante: mix papaya, mix portocala rosie si mix de cocos. Inovatoare si mereu dispusa sa imbogateasca stilul de viata al consumatorilor sai, Tnuva Romania transforma fiecare nou produs intr-o invitatie de a descoperi o noua experienta.

"Suntem apreciati de consumatori datorita calitatii superioare a produselor noastre, dar si datorita curajului de a experimenta si propune combinatii indraznete si gusturi inedite. Ne bucura entuziasmul lor cand descopera un nou gust Tnuva si astfel, cautam constant pentru ei moduri noi de a ii surprinde. Ne face placere sa ne jucam cu fructe exotice, mixuri noi, texturi noi, senzatii noi, toate avand acelasi scop: indeplinirea celor mai frumoase dorinte ale consumatorilor", a declarat Sagit Tzur-Lahav, MK VP Tnuva Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Titus Capilnean
acum 14 ani
Faina initiativa cu fructele noi.

Ma intreb totusi daca mesajul este unul pentru familie, de ce nu au facut un packaging mare, de 1l - 1,5l pentru iaurt ?



Branded


Related