Inca un inginer, daca nu ne distruge, ne intareste

Minodora Vulpe de 26 de ani este noul director al Departamentului de Proiectare si Inzestrare proaspat infiintat de agentia CapNext. Minodora este pasionata de drumetii si cititul este hobby-ul ei numarul unu. Vorbeste fluent engleza, rusa si letona, dar marea ei ambitie este sa invete kirghiza, o ambitie pe care Minodora nu si-o poate explica nicicum.
Desi o fire visatoare, Minodora nu a si-a imaginat niciodata ca licenta F/U/T (Facultatea de Utilaj Tehnologic) ar putea-o propulsa in Departamentul de Proiectare si Inzestrare al unei agentii de publicitate. Dar viata, dupa cum si Minodora a aflat, bate si cele mai indraznete vise. Astfel, sub sloganul "inca un inginer, daca nu ne distruge, ne intareste", agentia CapNext i-a oferit tinerei marea sansa de a lucra in publicitate. Desi este la prima experienta in lumea publicitatii, Minodora a inteles ca publicitatea ii va cere sa faca sacrificii dar sigur ii va aduce si bucurii. "Publicitatea este mult mai mult decit un univers. Este un mod de viata", conchide Minodora.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related